Bli medlem

Som medlem i TEF påverkar du utvecklingen. Årsavgiften är 200 kronor. Hela din familj räknas som en medlem. TEF:s PlusGirokonto är 4643-3.

Meddela ditt namn, adress och e-postadress i samband med din inbetalning så når vi dig snabbare med information i frågor som rör Trollbäcken.

Vi vill gärna ha hjälp från medlemmarna. Kontakta någon i styrelsen om du har synpunkter och idéervill vara med och arbeta i styrelsen eller i övrigt engagera dig i föreningenVälkomna!

2 kommentarer

 1. Hans Löfgren skriver:

  Har varit medlem tidigare i många år, först i Trollbäckens Egnahemsförening sedan i Västra Trollbäckens Egnahemsförening och sedan åter efter sammanslagningen i TGF, men utträdde ur flera föreningar vid pensioneringen.
  Efter att erhållit kommunens röda utskick om framtidens Tyresö ser jag TFG som nödvändig att föra talan mot kommun och anser att jag inte kan undandra mig att ställa upp för TFG. Funnits i kommun sedan 1944 och gift och permanent boende sedan 1961.
  Vänligen
  Hans Löfgren

  • TEF skriver:

   Hej Hans och tack för ditt förnyade medlemskap. Bengt Svensson och jag träffade Alliansen idag och framförde våra synpunkter.
   Hälsningar
   Svante Berg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *