Bli medlem

Som medlem i TEF påverkar du utvecklingen. Årsavgiften är 200 kronor. Hela din familj räknas som en medlem. TEF:s PlusGirokonto är 4643-3.

Meddela ditt namn, adress och e-postadress i samband med din inbetalning så når vi dig snabbare med information i frågor som rör Trollbäcken.

Vi vill gärna ha hjälp från medlemmarna. Kontakta någon i styrelsen om du har synpunkter och idéervill vara med och arbeta i styrelsen eller i övrigt engagera dig i föreningenVälkomna!

5 kommentarer

 1. Hans Löfgren skriver:

  Har varit medlem tidigare i många år, först i Trollbäckens Egnahemsförening sedan i Västra Trollbäckens Egnahemsförening och sedan åter efter sammanslagningen i TGF, men utträdde ur flera föreningar vid pensioneringen.
  Efter att erhållit kommunens röda utskick om framtidens Tyresö ser jag TFG som nödvändig att föra talan mot kommun och anser att jag inte kan undandra mig att ställa upp för TFG. Funnits i kommun sedan 1944 och gift och permanent boende sedan 1961.
  Vänligen
  Hans Löfgren

  • TEF skriver:

   Hej Hans och tack för ditt förnyade medlemskap. Bengt Svensson och jag träffade Alliansen idag och framförde våra synpunkter.
   Hälsningar
   Svante Berg

 2. Wivi-Ann Rosberg skriver:

  Hej,
  Synd att ni ska ha ert möte angående Fornuddsparken, SAMTIDIGT som kommunen har Samrådsmöte angående Södergårdsområdet. Jag vill gärna gå på båda mötena, för jag tycker att det är VIKTIGT, men tvingas nu välja. Finns det en möjlighet för er att flytta ert möte i tiden?

 3. Katarina Arneving skriver:

  Vi har stora problem med vibrationer i vår fastighet efter asfalteringsarbetet på Vendelsövägen i somras. De har gjort en skarv utanför vårt hus. Vi har bett kommunen att åtgärda skarven vilket kommunen ställer sig tvekande till. Nu har det kommit till vår kännedom att all byggtrafik från det nya bygget ska gå söderut på Vendelsövägen. Tunga fordon i kombination med alldeles för hög fart är idag ett faktum vilket kommer att eskalera när bygget kommer igång på allvar. Har ni hört ngt om detta?

  På mötet för de boende som hölls på Kumla skola innan byggplanerna för Södergården klubbades igenom påstod en representant för kommunen att byggtrafiken skulle gå via Kumla skola eftersom Vendelsövägen söderut inte håller (byggd på lera) för tung trafik. Var det någon av er som fick samma info?

  Hoppas på inspel från er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *